Groepstrainingen

Tijdens het seizoen kun je deelnemen aan onze groepstrainingen. Dit zijn 13 trainingen, waarbij we in groepjes van drie per trainer werken aan jouw volgende stap. Doordat jouw groepje gematcht is met jouw niveau prikkelen we elkaar om beter te worden. Vol gas ten alle tijden. Uiteraard gebeurd dit in een veilige setting, vanuit een duidelijke methodiek. Van makkelijk naar moeilijker, van zachter naar steeds harder, van simpel naar steeds ingewikkelder. 


Onze hoofdlocaties zijn HC Zwolle, G.H.B.S. en DHV. Daarnaast verzorgen wij op zes verenigingen de gehele keepersopleiding. Vanuit onze methodiek, visie en voorbereidingen werken we samen met de vereniging en een trainer van Keep Goals aan structuur bij de vereniging. 


Op de locaties waar de groepstrainingen plaats vinden kunnen keepers vanuit de omliggende verenigingen deelnemen. Zo kunnen wij alle keepers uit de regio aanspreken en een kans geven om zich te verbeteren. 


Je kunt je altijd inschrijven; op de donderdag van 16:45-17:45 of 17:45-18:45 op HC Zwolle, of 18:00-19:00 op DHV. Op de vrijdag van 18:30-19:30 op G.H.B.S. 


Dat zijn de plekken waar wij iedere keeper de mogelijkheid geven om te zoeken naar zijn/haar eigen verbeterpunten, binnen een veilige setting en binnen een uitdagende leeromgeving. Met een goed opgebouwd methodisch plan, pedagogisch verantwoorde setting en iedere keer didactische veranderingen om jouw te prikkelen. Zo proberen wij binnen onze opleiding jouw te verbeteren.


Kom ook opzoek naar jouw uitdaging! En schrijf je snel in voor een periode Keep Goals, of voor een proeftraining op één van onze locaties.